Hande Erçel İlişkilerinden Büyük Darbe mi Yedi! Hande Erçel Artık Kariyerine Odaklanacağını Açıkladı!

Hande Erçel, Kaan Yıldırım aşkı ile gündemde yer almıştı. Daha sonra bir anda ortalıktan kayboldular ve ayrı gözükmeye başladılar. Hande Erçel'in aşk yerine kariyere önem vereceği belirtildi. Peki ünlü oyuncu hangi dizide oynayacak? İşte yaptığı açıklamayla birlikte oyuncu hakkında merak edilenler...

Hande Erçel İlişkilerinden Büyük Darbe mi Yedi! Hande Erçel Artık Kariyerine Odaklanacağını Açıkladı!

17 Haziran 2022 Cuma 15:46

Hande Erçel, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncunun daha önce Kaan Yıldırım ile ilişki yaşadığı gündeme geldi. Bomba etkisi yaratan bu gelişmeye dair bir yanıt verilmedi. Dolayısıyla ünlü oyuncu ile ilgili çeşitli ifadeler paylaşıldı. Hande Erçel, yaptığı açıklama ile kafalardaki soru işaretlerini de gidermiş oldu.

Can Yaman ile Oynayacaktı!

Hande Erçel, iddialara göre Can Yaman ile El Turco dizisinde oynayacaktı. Ancak oyuncu arkadaşı kadar ücret talep etmesinden ötürü proje kabul görmedi diye bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncu bu noktada tepkisini ortaya koydu. Kendisine destek çıkan bazı kadın oyuncular da bulunuyor.

İlişki Yerine Kariyeri Seçti

Öte yandan oyuncunun artık ilişkisi yerine kariyeri ile ön plana çıkması bekleniyor. Kendisinin buna benzer bir ifadesi olduğu için artık Kaan Yıldırım ile gündeme gelmeyeceği tahmin ediliyor. Yaptığı açıklamada “Hayatımda kimse yok. Şu anda işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşım, arkadaşım olarak kalacak” ifadesine yer vermişti.