Hande Erçel Deprem Etkisi Yarattı! "Sevgilim Yok" Açıklaması Herkesi Şaşırttı!

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım aşkında büyük sona gelindi. İkilinin artık görüşmediği belirtiliyor. Peki ya Hande Erçel bu konuyla ilgili neler söyledi? Ünlü oyuncu adeta ters köşe yaptı. İkilinin ilişkisi neden sona erdi? Aralarında ihanet olup olmadığı merak ediliyor.

Hande Erçel Deprem Etkisi Yarattı!

14 Haziran 2022 Salı 20:16

Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Kaan Yıldırım ile yeni ilişkisine başlamıştı. İkilinin gündemde bomba etkisi yaratan aşkıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Bir süre birlikte gözüktükten sonra şaşırtıcı bir şekilde ayrıldıkları söylendi. Ayrılığa dair henüz resmi açıklama yapılmadığı için hayranları merak ediyordu. Her iki oyuncuyu da sevenler şok üstüne şok yaşadı.

Hande ve Kaan Neden Ayrıldı?

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın ayrılığında herhangi bir neden gösterilmedi. İhanet olup olmadığı çok soruluyordu. Ancak ortaya çıkan detaylarla birlikte böyle bir ifadeye yer verilmedi. Dolayısıyla oyuncularla ilgili başka neler bildiğimiz çok soruluyor. Şu an için ikisi de kendi projelerine odaklanmış vaziyette.

Hande Erçel Konuştu!

Hande Erçel, yaptığı açıklamada Kaan Yıldırım ile olan ayrılığına değindi mi merak edildi. "Hayatımda kimse yok, şu an işimle yoğunum ve çok da mutluyum, Kaan her zaman arkadaşımdı arkadaşım kalacak" ifadesine yer vermesi ise şaşırttı. Magazin gündeminde ikilinin sevgili oldukları iddia edilmişti.