Halil Sezai'nin Darp Davası Sonuçlandı! Halil Sezai Hapis mi Yatacak?

Halil Sezai'nin darp olayıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana geldi. Ünlü sanatçının darp ettiği kişinin şikayetçi olması üzerine 2 yıl 4 ay hapis istemi ile yargılanacağı ortaya çıktı. Peki ya darp olayından sonra ünlü sanatçıyı neler bekliyor? Hapis kararı verilir ise Halil Sezai hapse girecek mi?

Halil Sezai'nin Darp Davası Sonuçlandı! Halil Sezai Hapis mi Yatacak?

1 Haziran 2022 Çarşamba 21:50

Halil Sezai 2020 yılında gerçekleşen darp olayıyla ilgili hapis istemi ile yargılanacak. 2 yıl 4 aylık hapis istemi nedeniyle gündeme geldi. Darp edilen Meriç'in şikayeti üzerine başlatılan davada çeşitli gelişmeler yaşandı. Ünlü sanatçı, darp ettiğini kabul etmemişti fakat sonradan kamera görüntüleri ortaya çıktı. Basına servis edilen görüntülerde çeşitli detaylara yer verildi.

Görüntüler Her Şeyi Açıklıyordu!

Öte yandan darp görüntülerinin pek çok şeyi açıkladığı belirtilmekte. Çünkü darp iddiaları reddedilse de kanıt niteliğindeki bu görüntüler mahkemede kullanılacak. Haliyle son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Küfür ve hakaretin de kullanılması nedeniyle neler olacağı merak konusu haline geldi.

Ünlü Sanatçı Hapis Yatacak mı?

Davanın seyrine göre hapis cezasının verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Halil Sezai'nin uzun süredir ekranlarda gözükmemesinin bir diğer nedeni de bu olay olduğu düşünülüyor. Haliyle güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.