Hakan Ural'ın Kızı Melisa Ural'ın Kıyafeti ve Makyajı Herkesi Şaşırttı!

Hakan Ural ve Sibel Can'ın kızı Melisa Ural, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki tek omuzlu elbisesi çok konuşulacak. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Melisa Ural, yeniden sosyal medya ve magazin gündeminin zirvesinde yerini aldı. İşte kendisiyle ilgili güncel gelişmeler...

Hakan Ural'ın Kızı Melisa Ural'ın Kıyafeti ve Makyajı Herkesi Şaşırttı!

15 Haziran 2022 Çarşamba 22:28

Hakan Ural ve Sibel Can çiftinin kızı olarak bilinen Melisa Ural, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya üzerinde ilgi çeken isim, 27 yaşında ve giydiği elbiseler ile beğenileri topluyor. Son olarak paylaştığı tek omuzlu elbisesi ise dikkat çekti. Dekoltesi ile tarzını konuşturdu.

Hakan Ural'ın Kızı Gündem Oldu!

Hakan Ural'ın kızı gündem oldu ve adından söz ettirdi. Güzelliği ile dikkat çeken Melisa Ural, sosyal medyanın fenomenlerinden birisi olma yolunda hızla ilerliyor. Hal böyle olunca kendisiyle ilgili çok fazla soru sorulmakta. Elbisesini nereden aldığı ve hangi makyajları uyguladığı dahi kadın takipçileri tarafından sorulduğu görülüyor.

Çok Kilo Verdi!

Eski halinden adeta eser kalmayan Melisa Ural, verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Eskiden çok daha kilolu bir görüntüsü olduğu bilinmekte. Şimdi ise çok daha zayıf ve estetik bir görüntü ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisiyle ilgili yeni paylaşım olduğu vakit internet sitemiz üzerinden güncel bilgileri elde edebileceksiniz.