Hakan Ural, Babasının Tek Gecelik İlişki Ürünü Dedikten Sonra Ne Dedi?

Hakan Ural, babasının şok eden konuşmasına karşın verdiği cevapla gündem oldu. Pek çok kişi böyle bir açıklama karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Peki ünlü isim tam olarak nasıl tepki verdi? Hakan Ural'dan gelen açıklama ile birlikte takipçileri ona hak vermeye başladı.

Hakan Ural, Babasının Tek Gecelik İlişki Ürünü Dedikten Sonra Ne Dedi?

20 Temmuz 2022 Çarşamba 21:38

Hakan Ural, gündeme çok farklı bir şekilde geldi. Babası Selçuk Ural, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, oğlu için çok sert sözler kullanmıştı. Kendisine sorulan "Hakan Ural hayatına girince sancılı durumlar oldu ve Türkiye'de DNA testi yaptıran ilk insan oldun. Hakan Ural'ı kabul etmeyip test istediğin için pişmanlık yaşadın mı?" sorusuna verdiği cevapla gündeme geldi.

Oğlu İçin Neler Söyledi?

Selçuk Ural, oğlu için DNA testi yaptırmasını ise şöyle izah etmişti: "Kızım için böyle bir DNA testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü"

Hakan Ural'dan Yanıt Gecikmedi!

Babasının açıklamalarını takip eden Hakan Ural, şok etkisi yaratacak şeyler söyledi. Ünlü isim, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Allah var gam yok, her olanda bir hayır vardır"  dedi.