Hakan Taşıyan'dan Bir Acı Haber Birde Sevindiren Haber Geldi!

Hakan Taşıyan, uzun zaman sonra arabesk dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçı dostunun parçasını seslendirerek müzik piyasasına giriş yapacak. Geçirdiği kazadan sonra kendisinin sağlık durumu merak ediliyordu. Şimdi ise ortaya gelişmelerle birlikte açıklamaları dikkat çekti.

Hakan Taşıyan'dan Bir Acı Haber Birde Sevindiren Haber Geldi!

5 Mart 2022 Cumartesi 17:31

Ünlü arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, geçirmiş olduğu kazadan sonra oldukça zor anlar yaşadı. Kendisinin hayati riske sahip olduğu ve bu nedenle hızlı şekilde tedavi altına alınması gerektiği belirtilmişti. Sağlık durumu gittikçe iyiye giden ünlü isim, artık müzik piyasasına da girmek istiyor. Çıkaracağı parça ise yine kendisi gibi ünlü bir isme ait.

Yıldız Tilbe'nin Parçasını Seslendirecek!

Yıldız Tilbe'ye ait slow bir şarkı seslendireceğini belirten Hakan Taşıyan, müzik dünyasına geri döndüğü için heyecanlı olduğunu belirtti. İki hafta içerisinde parçasının çıkarılmış olacağını vurguladı.

Hakan Taşıyan Sağlık Durumu!

Sağlığının iyi hale gelmesinde etkisi olan herkese teşekkür ederek hayranlarına da mesaj gönderdi. Hakan Taşıyan, sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada ''Kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kendi yağımızda kavrulduk. Çok şükür ayaktayım. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bu süreçte çok değerli Cumhurbaşkanımızdan, Sağlık Bakanımızdan ve Devlet Bahçeli'den Allah razı olsun" sözlerine yer verdi.