Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler İflas mı Etti? Mehmet Dinçerler'in Akrabası Sessizliğini Bozdu!

Şarkıcı Hadise ve ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler, kısa süre önce birlikte olduklarını kamuoyuyla paylaşmışlardı. Dinçerler tarafından ünlü şarkıcıya hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, ailenin üç şirketi için açılan konkordato davasına damga vurdu.

Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler İflas mı Etti? Mehmet Dinçerler'in Akrabası Sessizliğini Bozdu!

30 Ocak 2022 Pazar 18:48

Gaziantepli Mehmet Dinçerler ve kardeşi Burhan Dinçerler’in sahip oldukları Hacı Sayid Gıda A.Ş,  dünyaca ünlü Gloria Jeans markasının Türkiye temsilciğini yaparken bir anda ekonomik sorunlar nedeniyle mahkemelik olmuştu. Şirketin kurucu ortağı olan amca Mehmet Dinçerler’in avukatı, ‘’Hadise Hanım’a 40 bin dolarlık yüzük alacağına önce borcunu ödesin. Alacaklılar zarar uğratılıyor. Bu nedenle firmamız zarar görüyor.’’ açıklamalarında bulundu.

‘’Bir Ay İçinde Kasadan 3.5 – 4 Milyon Lira Eksildi’’

Şirketin ikinci kuşak temsilcisi olan Mehmet Dinçerler’in şarkıcı Hadise’ye aldığı 40 bin dolarlık yüzüğü gündeme getiren Avukat Şenoğlu, ‘’Hadise’ye 40 bin dolarlık yüzük almadan önce alacaklılara borçları ödesin.’’ dedi. Mahkemenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Şenoğlu, ‘’Müvekkilimin evi satılmak zorunda kaldı. Böyle bir dönemde 1 milyon liralık düğün yaptılar. Kasadan bir ay içerisinde 3.5-4 milyon liralık eksilme yaşandı.’’ ifadelerini kullandı.

Yüzüğün Fiyatından Sonra Sosyal Medya Karıştı!

Avukat Şenoğlu’nun açıklamalarından sonra Dinçerler’in Hadise’ye aldığı yüzüğün fiyatı ortaya çıkmıştı. Bu durum, sosyal medyayı da fena halde karıştırdı. Ekonomik sıkıntılar yaşanan dönemde insanlar alınan yüzüğü ‘’israf’’ olarak nitelendirdiler. Bu nedenle ikili, sosyal medya hesapları üzerinden ağır eleştirilere maruz kaldı.