Hadise ve Mehmet Dinçerler'den Boşanma Açıklaması Geldi!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası açıklandı. Peki ya ikili hakkında neler biliyoruz? Boşanma üzerine sosyal medya açıklaması yaparak dikkat çektiler.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den Boşanma Açıklaması Geldi!

16 Eylül 2022 Cuma 15:54

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında bir süredir problem olduğu biliniyordu. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Hadise'nin evini terk ettiği bile söylenmişti. Şimdi ise güncel gelişmeler doğrultusunda farklı açıklamalar yapıldı. Her iki taraf da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Hadise'nin Açıklaması Dikkat Çekti

Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" ifadesine yer verdi.

Mehmet Dinçerler İtiraz Etti!

Mehmet Dinçerler ise hakkındaki iddiaları reddetti ve Hadise'nin açıklamasını düzeltme ihtiyacı hissetti. Yaptığı açıklamada Öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup tek istediğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır" sözleri ile gündeme geldi.