Hadise ve Mehmet Dinçerler Boşanıyor! Avukatlar Mal Bölüşümü İçin Bir Araya Geldi!

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldıktan sonra alınan bilgiler neticesinde ikilinin avukatı da bir araya geldi ve işte haberin detayları..

Hadise ve Mehmet Dinçerler Boşanıyor! Avukatlar Mal Bölüşümü İçin Bir Araya Geldi!

17 Eylül 2022 Cumartesi 20:08

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldıktan sonra alınan bilgiler neticesinde magazin günceline bomba gibi düşerken bunun ile birlikte ikilinin avukatının bir araya geldiğine dair iddialarda gündeme geldi. Özellikle Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'in hadiseden boşanmak için takıları geri istediğine dair iddialar gündeme gelse de ünlü şarkıcının eşi bu iddiaları yalanladı.

Ayrıca filminde birçok takının ise Mehmet Dinçerler tarafından istendiğine dair her ne kadar iddialar gündeme gelse de alınan bilgiler neticesinde Dinçerler sosyal medya hesabından başka hiçbir talebinin olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Hatta kimi iddialar ise Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye taktığı 3 milyon değerindeki yüzüğü de geri istediği yönünde.

Fakat bu iddiaların doğru olup olmadığı da merak söz konusu oldu. Hadise ve Mehmet Dinçerler'den herhangi bir açıklama yapılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.