Hadise ve Mehmet Dinçerler Ayrılma Kararı mı Aldı? Hadise Neden Yüzlüğü Çıkardı?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Hadise, ortaya atılan iddialar ile magazin gündemini bir hayli sarstı. Kimi iddialar evlilik teklifi aldığı Mehmet Dinçerler ve Hadise’nin ayrıldığını söylüyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını ise merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Hadise ve Mehmet Dinçerler Ayrılma Kararı mı Aldı? Hadise Neden Yüzlüğü Çıkardı?

9 Mart 2022 Çarşamba 17:17

Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Hadise hakkında şok iddia ortaya atıldı. Mehmet Dinçerler’in kendisine evlenme teklif ederken taktığı yüzüğü parmağından çıkarttığı söyleniyor.

Hadise ve Mehmet Dinçer Aşkı Bitti mi?

Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz yaz aylarında kendisinden 3 yaş büyük olan Hadise ile aşk yaşamaya başladı. İkili aşkları ile sürekli gündeme geliyordu.

Mehmet Dinçerler, elini çabuk tutmuş ve sevgilisine evlenme teklifi ederek evet cevabını almıştı. Hatta Hadise’nin yüzüğü ise sosyal medyada gündem olmuş ve günlerce konuşulan konular arasında yer almıştı. Şirket borçları yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği Mehmet Dinçerler’in taktığı yüzük sonrası bütün algı kırılmıştı. Bunun ardından Mehmet Dinçerler ve Hadise’nin ayrıldığını yönünde iddialar gündeme geldi.

İkili Hakkında Şok İddia Ortaya Atıldı

Alınan bilgiler neticesinde ünlü popçu Hadise’nin flaş bir kararla yüzüğü parmağından çıkardığı söyleniyor. Fakat Hadise ve Mehmet Dinçerler’in ayrılmadığı biliniyor. Çünkü Hadise yüzüğünün konuşulması adına yüzüğü parmağından çıkarma kararı aldı. Ayrıca yüzüğün 3 milyon lira değerinde olduğu da biliniyor.