Güzel Oyuncu Ceyda Ateş Yeni Filmiyle Geliyor! Son Dilek Film Çekimleri Başladı!

Ceyda Ateş, yeni filmi ile harikalar yaratacak. Ünlü oyuncu ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Hangi filmde oynayacağı merak ediliyordu. Oyuncu kadrosundaki arkadaşları ve filmin ne zaman yayınlanacağına dair detaylar haberimizde yer alacak.

Güzel Oyuncu Ceyda Ateş Yeni Filmiyle Geliyor! Son Dilek Film Çekimleri Başladı!

15 Temmuz 2022 Cuma 20:37

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, son yıllarda rol aldığı yapımlar ile adından söz ettiriyor. Ünlü isim, şu sıralar film çekimleri ile meşgul. Sosyal medyayı oldukça sık kullanan ünlü isim, yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmekte. Öte yandan Ceyda Ateş'in yeni filmiyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncu hangi yapımda yer alacak? İşte detaylarıyla birlikte oyuncuya ve filme dair bilinmeyenleri açıklıyoruz.

Ceyda Ateş'in Yeni Filmi Belli Oldu!

Ceyda Ateş, Son Dilek isimli filmde başrol oynayacak. Kendisinin yer aldığı çekimlere dair paylaşımları ise heyecanlandırdı. Hayranları, kendisinden bir süredir açıklama bekliyordu. O ise setten güncel paylaşımlar yaparak beklentileri karşılaşmış vaziyette. Çekimler ne zaman bitecek ve film ne zaman yayına girecek, bu tip soruları da en kısa sürede açıklaması beklenmekte.

İki Senedir Ekranda Yoktu!

Ceyda Ateş, son iki yıldır herhangi bir projede yer almıyordu. Çocuk dizisinden sonra kendisini görmedik. Ancak şu sıralar hem anneliğine hem de kariyerine ağırlık vereceğini öğrendik.