Gülşen Yine İç Çamaşırsız Görüntülendi! Hayranları Ne Diyeceğini Şaşırdı!

Gülşen'i iç çamaşırsız görenler ne diyeceğini bilemedi. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. İşte şarkıcının giydiği yeni kıyafet sonrası sosyal medyadan gelen tepkiler ve siyahlı kıyafetine dair bazı yorumlar haberimizde yerini aldı.

Gülşen Yine İç Çamaşırsız Görüntülendi! Hayranları Ne Diyeceğini Şaşırdı!

27 Temmuz 2022 Çarşamba 11:42

Şarkıcı Gülşen, son zamanlarda iç çamaşırsız kombinleri ile dikkat çekiyor. Konser esnasındaki hareketlerinin yanı sıra kendisinin kıyafetleri de gündem haline gelmesini sağlamakta. Dolayısıyla ünlü şarkıcının yeniden giydiği kıyafet ve giymediği iç çamaşır ile gündem olması şaşırttı. Bu noktada sosyal medyada epey konuşulur hale geldi. Ünlü isimle ilgili merak edilenler de yanıt buluyor. Gülşen hakkında neler biliyoruz? Çeşitli detaylar ve çok daha fazlası araştırılmaktaydı.

Gülşen'in Kıyafeti Şok Etti!

İç çamaşırsız kasığına kadar uzanan elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı, oldukça açık bir elbise tercihi yaptı. Dolayısıyla kendisinin bu hamlesiyle birlikte sosyal medyada konuşulması bir oldu. Pek çok kişi hem eleştirel hem de destekleyici yorumlar yaptı. Kıyafete karışılmaması gerektiği ve Gülşen'in böyle bir konudan gündem olması yerine çok daha farklı toplumsal sorunlara parmak basılmasının önemi vurgulandı.

İç Çamaşır Takmıyor!

Gülşen, genel olarak kombinlerinde iç çamaşırına yer vermiyor. Ünlü ve sevilen şarkıcının en çok da bu yüzden eleştirildiği ve kimi zaman sosyal medyada lince uğradığı belirtilmekte.