Gülşen Dur Durak Bilmiyor! Şimdi ise Twerk Yaptı!

Gülşen'in bu kucak dansından sonra bu sefer de twerk yapması büyük ses getirdi. Pek çok kişi twerk videosunu seyretti. Sosyal medyada sıkça konuşulan konular arasına girdi. Takipçilerinin bir kısmı tepki gösterse de kendisinin ifadelerine göre her şey yolundaydı. İşte o anlara dair detaylar...

Gülşen Dur Durak Bilmiyor! Şimdi ise Twerk Yaptı!

3 Nisan 2022 Pazar 20:24

Gülşen son zamanlarda kimilerine göre aykırı olan hareketler ile gündeme geliyor. Dolayısıyla ünlü isim hakkında merak edilenler açığa kavuştu. Konserlerinde öyle hareketler yapıyor ki seyircileri coşturmasını biliyor. Kendi kafasına göre hareket etmeyi sevdiği için kimsenin ne söylediğini umursamıyor. Yersiz eleştirilere karşı da kulağını kapattı. En son arkadaşına yaptığı kucak dansından sonra şimdi ise bambaşka bir hareket ile gündeme geldi.

Sahnede Twerk Yaptı!

Gülşen, sahne aldığı esnada twerk yaparak herkesi şaşırttı. Güzelliği ve çekiciliğiyle kendisine hayran bırakan ünlü şarkıcı, son zamanlarda hayranlarını bir hayli eğlendiriyor. Performansının fazlasıyla iyi olduğu düşünülmekte. Dolayısıyla sosyal medya bu gelişmeyi konuşmaya başladı.

Kucağa Oturunca Gündem Olmuştu!

Gülşen, arkadaşının kucağına oturunca bir anda gündem olmuş ve herkes onu konuşmuştu. Daha sonra kendisini ifade eden Gülşen, "En son sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim, sonra da arkadaşımın kucağına oturdum"  sözlerine yer vermişti. Sosyal medya bu videoy bir süre hafızasından silmedi.