Güldür Güldür'de Şok Ayrılık Haberi! Ünlü İsim EXXEN'de Oynamak İçin Ayrılıyor!

Güldür Güldür programında gösterdiği performans ile adından söz ettiren ünlü oyuncu, yıllar sonra programdan ayrılma kararı aldı. İlk günden bu yana kendisinin programda yer aldığı biliniyor. Dolayısıyla EXXEN'deki projesi için ayrılacak olması hem sevindirdi hem de üzdü. Peki Show TV Güldür Güldür'den kim ayrılacak?

Güldür Güldür'de Şok Ayrılık Haberi! Ünlü İsim EXXEN'de Oynamak İçin Ayrılıyor!

18 Ağustos 2022 Perşembe 09:26

Güldür Güldür, yıllardır ekrana gelmekte. Eğlenceli skeçleri ve usta oyuncu kadrosu ile adından söz ettire programda dikkat çeken bir ayrılık olacak. Bu ayrılıkla birlikte neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. Öte yandan artık yeni bir dönemin başladığı görülüyor. Çünkü programa yıllarca emek vermiş bir insanın ayrılığına tanıklık edeceğiz.

Onur Buldu Programdan Ayrılacak!

Onur Buldu'nun programdan ayrılacağı haberi büyük ses getirdi. Bu haberle birlikte çeşitli detaylara değinildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Kendisinin neden ekranlara veda ettiği çok soruluyordu. Her şey açığa çıktı ve EXXEN detayı izleyicileri de heyecanlandırdı.

Yeni Dizisi EXXEN'de Yayınlanacak!

Onur Buldu, Sizi Dinliyorum dizisinin EXXEN'de yayınlanacak olması ile birlikte çalışmalarını sıklaştırdı. Vakit ayırabilmek amacı ile Güldür Güldür'e veda edeceği duyuruldu. Show TV'deki programda uzun süredir emek veren ünlü oyuncu, milyonlarca izleyicinin sevgisini kazandı. Ali Sunal'ın sunumu ile harika bir ekipte harika işlere imza attı.