Güldür Güldür Show'da Onur Buldu'nun Ayrılık Nedenini Duyunca Şaşıracaksınız

Güldür Güldür Show ile adından söz ettiren Onur Buldu, farkını iyice ortaya koyuyor. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte? Show TV'deki programa damgasını vuran ünlü isim, öyle bir şey yaptı ki duyanlar şok olup kalacak. Programdan neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Güldür Güldür Show'da Onur Buldu'nun Ayrılık Nedenini Duyunca Şaşıracaksınız

26 Ekim 2022 Çarşamba 19:25

Güldür Güldür Show programına dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detayları aktaracağız. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan programda bizleri neler beklemekte? Öyle ki bu sefer işler daha farklı bir şekilde ilerleyecek.

Onur Buldu Neden Ayrıldı?

Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'dan neden ayrıldığı merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Sevilen yapımdan ayrılmasındaki temel nedenin farklı bir projeye geçmek istemesinden kaynaklandığı biliniyor. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bu gelişme herkesin dikkatini çekmiş vaziyette.

EXXEN'de Oynayacak

Onur Buldu'yu bir süreliğine EXXEN'de görmeyi planlıyoruz. Sonrasında ise ünlü isimden nasıl bir adım gelir göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş olduğunu belirtelim. Öte yandna bizleri başka nelerin beklediği ise en kısa sürede açıklanacaktır. Başarılı oyuncunun kariyerine dijital platformlarda devam edecek olması sevindirdi.