Gülben Ergen'den Üzücü Açıklama Geldi! Gülben Ergen Vücudundaki Tüm Hasarları Paylaştı!

Gülben Ergen, evde geçirdiği kaza ile gündeme geldi. Başarılı sanatçı, bir süredir evinde dinleniyor. Kaburgasındaki sorun dikkat çekti. Üstelik diz ve ayak bileğinde de problem vardı. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile hayranlarına bilgi vermeyi ihmal etmedi. Peki konser planları bir sonraki tarihe mi ertelenecek?

Gülben Ergen'den Üzücü Açıklama Geldi! Gülben Ergen Vücudundaki Tüm Hasarları Paylaştı!

18 Şubat 2022 Cuma 17:47

Gülben Ergen, son zamanlarda verdiği konserler ile biliniyor. Ünlü ismin konserlerin yanı sıra yakın zamanda geçirdiği kaza ile de adından söz ettirdiği görüldü. Başarılı sanatçının kazasıyla ilgili gelişme gözler önüne serildi. Evde merdivenden inerken ayağı kaydı ve düştü. Bu olaydan sonra menisküs yırtılması meydana geldiği açıklandı. Üstelik sağ ayak bileğinde de sıkıntı vardı. Ancak kendisi öyle bir açıklama yaptı ki farklı bir sakatlıkla daha karşılaştığı öğrenildi.

Kaburga Kemiği Çatlamış!

Sosyal medyadan açıklama yapan Gülben Ergen, kaburga kemiğinin çatladığını da belirtti. Başına gelen bu olaydan sonra hayranlarıyla bilgi paylaşımında bulundu. Şu sıralar evde dinlenmekte olan ünlü isim, yakın zamanda çok daha iyi olacağının mesajını verdi. Konserlerinin iptal olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Konserleri İptal mi Olacak?

Yakın zamandaki konser planları ile gündeme gelen Gülben Ergen, konser biletlerini bir sonraki tarihe erteleyecek mi? Hakkında merak edilen gelişmeye ilişkin henüz bir güncelleme yapılmadı. Ünlü ismin en kısa sürede iyileşmesi bekleniyor.