Gülben Ergen Rahatsızlığının Nedeni Ortaya Çıktı! Sevenleri Üzüldü!

Gülben Ergen'in konser esnasında başına gelenler şok etkisi yarattı. Ünlü ismin sağlık durumu nasıl? Ünlü sanatçının hastaneye kaldırılmasıyla birlikte herkes şok oldu. İşte Gülben Ergen'in sahnede bayılmasından sonra yapılan tedavi ve sonucu...

Gülben Ergen Rahatsızlığının Nedeni Ortaya Çıktı! Sevenleri Üzüldü!

8 Mayıs 2022 Pazar 19:17

Gülben Ergen ile ilgili ortaya atılanlar gündeme geldi. Başarılı sanatçı, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne aldı. Konser verdiği esnada baygınlık geçirdi ve sağlık ekipleri duruma müdahale etti. Ünlü isme yapılan müdahalenin hemen ardından kısa süre içerisinde sahneye geri döndü. Ünlü sanatçının baygınlık hissi ile beraber başına neler geldiğini açıklıyoruz. Herkes bu haberle birlikte şok oldu. Çünkü kimse böyle bir şey beklemiyordu.

İki Defa Baygınlık Geçirdi!

Gülben Ergen'in sahnede iki defa baygınlık geçirmesinin hemen ardından yaşanılanlar gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu gelişme sonrasında hastaneye kaldırılan Gülben Ergen, herkesi şaşırttı. Peki başarılı sanatçının sağlık durumu hakkında neler biliyoruz?

Gülben Ergen Sağlık Durumu Nasıl?

Gülben Ergen'in sağlık durumu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Sanatçının sağlık durumu henüz paylaşılmış değil. Neden bayıldığı ve sahneye bir türlü çıkamadığı hakkında yakın zamanda kapsamlı bir açıklama gelecektir. Büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Kendisinin de sosyal medya hesabı bu nedenle takip ediliyor.