Gülben Ergen Kendisine Gönderme Yapan Serdar Ortaç'a Sert Çıktı! Tartışma Alevlendi!

Gülben Ergen, Serdar Ortaç'ın kendisine gönderme yapmasından sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok oldu kaldı. Başarılı sanatçı ile ilgili çeşitli gelişmelere yer vereceğiz. Serdar Ortaç ve Gülben Ergen arasında yeni bir tartışma mı başladı?

Gülben Ergen Kendisine Gönderme Yapan Serdar Ortaç'a Sert Çıktı! Tartışma Alevlendi!

14 Haziran 2022 Salı 18:57

Gülben Ergen, konser verirken düşmesi ile gündem olmuştu. Ünlü ismin yaşadığı problemle birlikte pek çok kişi kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Serdar Ortaç ise konser verdiği esnada bir anda yere düştü. MS hastalığı ile mücadele eden ünlü sanatçı, söz konusu gelişme ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Ancak yaptığı açıklama Gülben Ergen'i sinirlendirdi.

"Ben Gülben miyim?" Dedi!

Serdar Ortaç, yere düştükten sonra kendisini kaldırmaya gelenler için "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştük iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama... Bırak ben Gülben miyim?" ifadesine yer verdi. Hal böyle olunca ünlü sanatçıya da cevap hakkı doğdu. Gülben Ergen'in sosyal medya açıklaması ise dikkat çekti.

Gülben Ergen'den Yanıt Geldi!

Gülben Ergen, yaptığı açıklamada "Sahnede düşerken 'Ben Gülben miyim' demek o anda insanın aklına nasıl gelir? Bilinçaltında yer eden nedir? Geçmişler olsun" dedi. Böylelikle ikili arasında bir tartışma başladı. Serdar Ortaç geri yanıt verecek mi merak ediliyor.