Gönül Dağı Dizi Oyuncusu Asuman'ın Paylaşımları Olay Oldu!

Gönül Dağı'nın başarılı oyuncusu Hazal Çağlar, yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Güzelliği ve dekoltesindeki detay ile gündemdeydi. Asuman karakterine hayat veren oyuncu, sosyal medyayı sallamayı başardı. İşte oyuncu ile ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

Gönül Dağı Dizi Oyuncusu Asuman'ın Paylaşımları Olay Oldu!

29 Mart 2022 Salı 19:51

Gönül Dağı dizisi, yayın hayatına devam ediyor. TRT 1'deki dizide pek çok başarılı oyuncu yer almakta. Özellikle de biri var ki Asuman karakterine hayat veriyor ve dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyada da çekici paylaşımları ile biliniyor. Adından söz ettirmeyi başaran ünlü isim, bu sefer verdiği pozlarla gündem olmayı başardı.

Hazal Çağlar'dan Dekolteli Paylaşım!

Hazal Çağlar, yaptığı dekolteli paylaşımla adından söz ettirdi. Fotoğrafını pek çok kişi beğenirken, akıllara dizide canlandırdığı Asuman karakteri geldi. Asuman'dan oldukça uzak bir paylaşımda bulunduğunu söyleyebiliriz. Oyuncu, karaktere öyle bir hayat verdi ki bambaşka bir kişilik yarattı.

Diziden Ayrılmayacak!

Öte yandan Hazal Çağlar'ın diziden ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılıyordu. Ancak Asuman ve Ramazan aşkını görmeye devam edeceğiz. Dolayısıyla Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar her hafta TRT 1 ekranlarında olacak. Bakalım güzel oyuncuyu nasıl bir hikayede göreceğiz?