Gökhan Çıra Selin Ciğerci Ayrılık Perde Arkası Açıklandı! Fenomen İsimle Mesajlaşmaları Ortaya Çıktı!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin ayrılığında etkili olan mesajlaşmalar ortaya çıktı. Peki Gökhan Çıra kiminle konuşuyordu. O isimle görüştüğünü duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Gerçekten de şaşırtıcı bir gelişme olarak gözler önüne serildi. İşte ikinci defa boşanmalarının nedeni...

Gökhan Çıra Selin Ciğerci Ayrılık Perde Arkası Açıklandı! Fenomen İsimle Mesajlaşmaları Ortaya Çıktı!

29 Temmuz 2022 Cuma 19:29

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci arasındaki ayrılığın nedeni belli oldu. Sosyal medyanın gündemine yerleşen olayla birlikte merak edilenler yanıtlandı. Öyle ki Gökhan Çıra'nın farklı bir kadınla görüştüğü iddia ediliyordu. TikTok'ta viral olan videoya baktığımızda ise herkes şok oldu. Çünkü Nez'in doğum günü kutlamasında Gökhan Çıra'nın Kardeniz Kılıç'a göz kırptığı görülüyordu. Dolayısıyla ikilinin sosyal medya mesajlaşmaları da ifşa olunca herkes şaşırdı.

Kardeniz Kılıç ile Görüşmüş!

Gökhan Çıra, Kardeniz Kılıç ile görüştü ve pek çok kişi bu habere şaşırdı. Mesajlaşmalar ifşa olunca her şey açığa çıktı. Görülen o ki eski futbolcu, fenomen isme bir şeyler ısmarlamak istemiş. Fenomen isim ise bu isteği reddetmiş.

Selin Ciğerci Mesajları Okudu

Selin Ciğerci'nin mesajları okumasıyla birlikte tüm detaylar iyice sonuca vardı. İkilinin boşanmasına kadar giden süreçte birkaç aylık birliktelikleri sona erdi. İkinci defa boşanma kararı almaları şaşırttı. Eylül ayında evliliklerine son vermeleri bekleniyor.