Fulya Öztürk Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Fulya ile Umudun Olsun Programını Yayından Kaldırıldı!

Fulya Öztürk'ün sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü sunucu bir anda hastaneye kaldırıldı. Canlı yayında yaptığı açıklama ile güncel durumu hakkında bilgi verdi. Hangi hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Fulya Öztürk hayranları rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fox TV sunucusunun başına gelenler...

Fulya Öztürk Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Fulya ile Umudun Olsun Programını Yayından Kaldırıldı!

6 Aralık 2021 Pazartesi 16:10

Fulya Öztürk, Fox TV'de Fulya ile Umudun Olsun programını sunuyor. Ancak yakalanmış olduğu hastalıktan ötürü zor zamanlar geçirmekte. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan ünlü isim hakkında bazı gelişmeler yaşandı. Peki Fulya Öztürk hangi hastalığa yakalandı? Son 2 yıldır salgınla olan mücadele nedeniyle pek çok kişi bu hastalıktan muzdarip. Fulya Öztürk de ikinci defa bu hastalığa yakalanarak soluğu hastanede aldı.

Hastaneye Kaldırıldı

Fulya Öztürk'ün hastaneye kaldırılması ve tedavi altına alınması sonrası ünlü sunucunun sağlık durumu merak edildi. Güncel sağlık durumunun şu an için daha iyi olduğu vurgulanıyor. Sevenleri kendisi için çok heyecanlandı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fulya Öztürk ile ilgili yaşanacak haberler de takip ediliyor.

İyileşene Kadar Program Yok

Fulya Öztürk'ün salgın nedeniyle bir süre program sunamayacağı öğrenildi. Yaşadığı rahatsızlık sona erdiğinde Fox  TV'de program sunmaya devam edecek. Kendisini sevenler onun bir an önce iyileşmesini bekliyor. Programa kaldığı yerden devam etmesi biraz zaman alabilir.