FOX TV İyice Yoldan Çıktı! Maske Kimsin Sen Programında Görülmemiş Olay..

FOX TV’nin iddialı yapımlarından biri olmayı amaçlayan Maske Kimsin Sen programı, daha ilk günden eleştirilerin hedefi olmuştu. Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı programda jüri koltuğunda Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece gibi isimler oturuyor.

FOX TV İyice Yoldan Çıktı! Maske Kimsin Sen Programında Görülmemiş Olay..

18 Ocak 2022 Salı 22:03

Ünlü isimlerin maske ve kostüm kullanarak kendilerini gizleyip şarkı söyledikleri programda tercih edilen öğelerin satanizm sembolleri ile eşleştiği konuşuluyordu. Bunun üzerine program, özellikle sosyal medya üzerinde eleştiri oklarının hedef oldu. Şimdi de ekranlarda daha önce hiç olmayan bir olay yaşandı!

Radyo Televizyon Üst Kurulu İnceleme Başlatmıştı!

Birçok kişinin programdan rahatsızlık duyduğunu belirten dilekçeleri, RTÜK kurumu tarafından teslim alınmıştı. Bunun üzerine RTÜK, program hakkında inceleme başlatma kararı aldı. Ayrıca program, daha önce ekranlarda olmayan kriterlere izin verdiği için reyting oranlarında birinciliği kimseyle paylaşmıyor. Programın takipçileri ise yapımın bir sonraki haftalarda nasıl bir hal alacağını merakla bekliyorlar.

Binnaz Saktanber’in Açıklamaları Çok Konuşuldu!

Yazar ve aynı zamanda televizyon eleştirmeni olan Binnaz Saktanber, Gazete Oksijen sitesinin köşe yazısında Maske Kimsin Sen programı hakkında bir yazı ele aldı. Program hakkında değerlendirmelerini aktaran Saktanber’in açıklamaları, sosyal medyada olay oldu. Saktanber, ‘’Kimsenin aşağılanmadığı ve kimseye kötü bir söz söylenmeyen bir programla karşı karşıyayız. Böyle bir tatlığa bir iki saat kaçmaya hasretiz. Maske Kimsin programı bunu sağlayabildiği için çok sevildi. Türk izleyicileri dram, kaos ve kavgadan bıktı.’’ ifadelerini kullandı.