Ferdi Tayfur Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Kızının Paylaşımı ile Adından Söz Ettirdi!

Müzik camiasının usta isimlerinden olan Ferdi Tayfur, önemli bir gelişme ile karşımıza çıktı. Yıllardır ekranlarda olmayan ünlü isim, torunu ile verdiği pozla ortaya çıktı. Kendisini yıllar sonra görenler hayretler içerisinde kaldı. Meğer yıllar Ferdi Tayfur'a da acımamış...

Ferdi Tayfur Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Kızının Paylaşımı ile Adından Söz Ettirdi!

4 Eylül 2022 Pazar 11:58

Ferdi Tayfur, uzun zamandır ekranlarda gözükmüyordu. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu gelişme dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sanatçı hakkındaki bazı detaylar paylaşıldı. 77 yaşında olan ünlü isim, kamera karşısına çıkmamayı tercih ediyordu. Tuğçe Tayfur'un sosyal medyadan paylaşması ile kendisinin görüldüğü ifade edildi.

Marmaris'te Yaşıyor!

Ferdi Tayfur, emeklilik hayatını Marmaris'te sürdürmekte. Kendisinin torunu ile olan fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranları onun bir süredir nerede olduğunu soruşturuyordu. Dolayısıyla onu görenler oldukça sevindi.

Yüz Felci Geçirmişti

Öte yandan Ferdi Tayfur'un yüz felci geçirdiği ortaya çıkmıştı. Ünlü ismin geçirdiği felç sonrasında kameralardan iyice uzaklaşması ise dikkat çekti. Yıllardır ekranlardan uzak kaldığı belirtiliyor. Parçaları ile adından söz ettiren Ferdi Tayfur, aradan geçen yıllara rağmen adından söz ettirmeyi başarıyor. Oldukça güzel işlere imza atmasından ötürü hatırı sayılır bir kitleye hitap etmeye sürdürüyor.