Fatih Ürek Kendini Bu Halde Görünce Ne Yapacağını Bilemedi!

Fatih Ürek, katıldığı bir programda kendi fotoğrafını görünce ne diyeceğini bilemedi. 10 yıl öncesi görüntüsü karşısında çok utandı. Eliyle yüzünü kapattı ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte TV8'deki 2. Sayfa programında yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Fatih Ürek Kendini Bu Halde Görünce Ne Yapacağını Bilemedi!

16 Haziran 2022 Perşembe 19:09

Fatih Ürek, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü isim öyle bir şokla karşılaştı ki ne yapacağını bilemedi. Program esnasında Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriyordu. Sıra kendisine gelince çok utandı ve bir şeyler diyemedi.

Uraz Kaygılaroğlu'nu Eleştirdi

Uraz Kaygılaroğlu'nun giydiği slip mayoyu eleştiren Fatih Ürek, magazin programlarının vazgeçilmez isimleri arasında olduğu tekrardan hatırlattı. Ünlü ismin açıklaması sonrasında nelerin yaşandığı merak edildi. Kendisinin slip mayolu fotoğrafı gösterilince ise şok oldu kaldı.

Kendi Fotoğrafından Utandı!

Fatih Ürek, kendi fotoğrafı da ekrana yansıtılınca ne diyeceğini bilemedi. Çünkü şu anki görüntüsünden çok daha farklı bir görüntüye sahip olduğu anlaşılıyordu. Slip mayolu fotoğrafını görünce "Rezil! Utandım, kaldırın şunu. Fok balığı gibiyim orada. Balina... Bir de karnımı içeri çekmişim. Bu fotoğraf ameliyat olmadan önce çekilmişti. Yaklaşık 10 sene önce"  açıklamasını yaptı.