Fatih Terim'in Kızından Acı Haber Geldi! Fatih Terim'in Kızı Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in geçirdiği sağlık sorunu dikkat çekti. Kayak yaparken kaza geçiren ünlü isim hakkında fizik tedavi işlemleri başlatıldı. Peki sağlık durumu şu an için nasıl? Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Sağlık durumuna ilişkin bilgi de verildi.

Fatih Terim'in Kızından Acı Haber Geldi! Fatih Terim'in Kızı Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

13 Şubat 2022 Pazar 18:57

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü ismin kazak yaparak kaza geçirdiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde mahkeme haberleriyle gündeme gelen Buse Terim, şimdi ise geçirdiği kaza ile gündemde. Peki Buse Terim'in sağlık durumu nasıl? Bir süre spor yapamayacağı haberi iletildi.

3 Hafta Spor Yok!

Buse Terim'in üç hafta spor yapamayacağı bilgisi iletildi. Tedavisine hızlı şekilde başlanan ünlü ismin şu an için iyi olduğu kaydedildi. Öte yandan kendisine geçmiş olsun mesajlarını ileten pek çok kişi bulunuyor. Sosyal medyada Galatasaraylı kullanıcıların hem Fatih Terim'e hem de kızına karşı saygı duyduğu bilinmekte. Dolayısıyla popülerliği biraz da buradan geliyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kaza geçirdiğini duyurmuştu.

Fizik Tedavi Görüyor

Dizlik ile fizik tedavi görecek olan Buse Terim, tedavisi tamamlandıktan sonra tekrardan spor yapabilecek. Ancak tedavi süresince daha dikkatli olması gerekiyor. Bu nedenle sevenleri kendisinden bir süre sağlığına dikkat etmesi konusunda uyardı.