Farah Zeynep Abdullah’tan Acı Haber Tez Geldi! Farah Zeynep Abdullah Hayranları Gözyaşlarını Tutamadı!

Yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, son dizisi Masumlar Apartmanı’nda hayat verdiği karakterle beğenileri toplamıştı. Güzel oyuncusunun bir anda diziden ayrılması ise hayranlarını yasa boğdu. Masumlar Apartmanı’ndan sonra hiçbir projeye dahil olmayan Abdullah, takipçilerinden gelen kariyer hedefi sorularına da cevap verdi.

Farah Zeynep Abdullah’tan Acı Haber Tez Geldi! Farah Zeynep Abdullah Hayranları Gözyaşlarını Tutamadı!

19 Ocak 2022 Çarşamba 15:51

Başarılı oyuncu, hayranlarının ağzını açık bırakan itiraflarda bulundu. Güzel oyuncu, artık hiçbir projede yer almayacağını belirtti. Pandemi nedeniyle daha da zorlaşan set ortamından yakınan Abdullah, oyunculuk konusunda artık kendine sınırlar koyacağını da ekledi.

‘’Üç Saatlik Bölümde Yer Almak İstemiyorum’’

Şampiyon, Öyle Bir Geçer Zamanki, Kurt Seyit, Bi Küçük Eylül Meselesi ve son olarak Masumlar Apartmanı gibi birçok başarılı projeye imza atan Farah Zeynep Abdullah, oyunculuk konusunda sınırlar koyduğunu açıkladı. Sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, ‘’Bir haftada 3 saatlik bölüm çekilmesi gereken projelerde yer almak istemiyorum.’’ diyerek sevenlerini üzdü. Ayrıca Farah Zeynep Abdullah’ın şu an için tüm teklifleri reddettiği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Açıklamalar Sosyal Medyada Üzüntüyle Karşılandı!

Uzun süredir bir projede yer almayı düşünmeyen güzel oyuncu, set ortamlarının çok zor olduğunu ve bir haftada 3 saatlik dizi yetiştirebilmenin çok yorucu olduğunu dile getirdi. Abdullah tarafından yapılan açıklamalar, sosyal medyada üzüntüyle karşılandı. Güzel oyuncunun takipçileri, dijital platformlarda olacak bir projede Farah Zeynep Abdullah’ı görmek istediklerini de yorumlarda dile getirdiler.