Fahriye Evcen Tamamen Değişime Gitti Görenler Tanıyamadı!

Yetenekli oyuncu Fahriye Evcen saçlarını kıvırcık yaparak fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu saçları dışında güzel bir makyaj da yaptı. Fakat Fahriye Evcen’in bu fotoğrafını gören hayranları ünlü oyuncuyu Pelin Akil’e benzetti. İşte haberin tüm detayları...

Fahriye Evcen Tamamen Değişime Gitti Görenler Tanıyamadı!

16 Nisan 2022 Cumartesi 12:16

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrol oyuncusu olarak rol alan Fahriye Evcen yine gündem oldu. Sette çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu takipçilerinden tam not aldı.

Fahriye Evcen’i Pelin Akil Karıştırdılar

12,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından saçlarının kıvırcık olduğu bir fotoğraf paylaştı. Ardından peş peşe pozlar veren ünlü oyuncu Fahriye Evcen takipçilerinden de tam not aldı. Oyuncuya kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Fahriye Evcen’i kıvırcık saçlı gören takipçileri ise ünlü oyuncuyu Pelin Akil’e benzettiklerini söyledi.

Fahriye Evcen Hayranları İkiye Ayrıldı

Fahriye Evcen hayranları ünlü oyuncuyu Pelin Akil’e benzettikten hemen sonra kimi hayranları ise Fahriye Evcen’in daha güzel olduğunu söyledi. Bunun ardından Fahriye Evcen hayranları ikiye ayrıldı. Kimisi ünlü oyuncuyu kıvırcık saçlı Pelin Akil e benzetti. Kimisi ise Fahriye Evcen’in Pelin Akil’e benzemediğini savundu. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başaran Fahriye Evcen, gizlediği ile bir kez daha nefesleri kesti.