Fahriye Evcen Hakkında Bilinmeyenleri Hayranlarına Bir Bir Anlattı!

Dört yıllık aradan sonra TR1 ekranlarının fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer almaya karar veren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Hürriyet Gazetesi’nde Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, evliliği, oğlu, ilişkisi ve güzelliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Fahriye Evcen Hakkında Bilinmeyenleri Hayranlarına Bir Bir Anlattı!

18 Ocak 2022 Salı 16:31

Beş yıldır meslektaşı Burak Özçivit ile evli olan oyuncu, eşi hakkında duygularını ve düşündüklerini dile getirdi. Evcen, ‘’Ona baktığımda sadece saf sevgi görüyorum. Bence mutlu bir yuvanın sırrı insan olmaktan ve koşulsuz sevmekten geçiyor.’’ dedi. Ayrıca Fahriye Evcen, güzellik konusunda kadınlara tavsiyelerde de bulundu.

Karan Çok Mutlu Bir Çocuk Olarak Büyüyor!

Eşi ve evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Fahriye Evcen, oğlu Karan hakkında da açıklamalarda bulundu. Evcen, ‘’Karan bizden gördüğünü aynalayan çok bir mutlu çocuk. Sevgiye gelirsek, her evde mutlaka olmalı. Bizler, sevdiğimiz kadar algılayabilen canlılarız. Dolayısıyla evde sevgiye dayalı bir ilişkimiz var. Bu nedenle Karan, çok mutlu bir çocuk olarak büyüyor.’’ dedi.

Güzelliğin Sırrı Sadece Sağlıklı Beslenmek!

Güzellik sırlarını kadınlarla paylaşan Evcen, beslenmesine çok dikkat ettiğini söyledi. Ayrıca Evcen ‘’Özel bir sırrım yok, güzel yaşamaya ve doğru beslenmeye dikkat ediyorum. Bunu böyle takıntılı bir şekilde yapmıyorum fakat bana fayda sağlayan şeyleri tercih ediyorum. Mesela çok fazla et tüketmiyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum ve sürekli su içmeye özen gösteriyorum. Yoğun tempodan dolayı hareketsiz kaldığım günler mutlaka spor yapıyorum.’’ açıklamalarında bulundu.