Evleneceksen Gel'in Solmaz'ından Ağızları Açık Bırakacak Poz! Sınırları Gittikçe Aşmaya Başladı!

Evlenecek Gel programı sayesinde ünlü olan Solmaz Çiros'u bu halde görenler ne diyeceğini bilemedi. Kimi takipçisine göre artık haddini aşmaya başladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yalnızca dekolteli değil aynı zamanda çok farklı bir vaziyette poz verdiği öğrenildi.

Evleneceksen Gel'in Solmaz'ından Ağızları Açık Bırakacak Poz! Sınırları Gittikçe Aşmaya Başladı!

13 Temmuz 2022 Çarşamba 23:44

Evleneceksen Gel programı ile büyük ün kazanan Solmaz, son zamanlarda yaptığı paylaşımmlarla adından söz ettiriyor. Daha önce dekolteli elbiseleriyle verdiği poz sonrasında büyük takipçi kazanmıştı. Şimdi ise öyle bir poz verdi ki görenler kendisinin çok değiştiğini söylemeye başladı. Oturaklı hanımefendi imajı ile televizyonlara çıkıyorken artık ipin ucunu kaçırmış gibi hareketler sergilediğini ifade edenlerin sayısı oldukça fazla.

Dekolteli Pozlarıyla Biliniyor

Dekolteli ve nispeten dar kıyafetler ile sosyal medyada paylaşan yapan Solmaz Çiros, son zamanlara damgasını vuruyor. Evlilik programları ile ün kazandıktan sonra sosyal medyadan yoluna devam etme kararı aldı. Çıkardığı şarkı klibiyle de bomba etkisi yaratmıştı. Ancak yeni parçası o kadar da beğenilmemişti. Hatta bazı takipçileri neden müzik yaptığına anlam veremediğini dahi söylüyordu.

Tepki Çekecek Bir Paylaşım Yaptı!

Öte yandan bir arkadaşıyla tepkileri üzerine çekecek paylaşımda bulunduğu görüldü. Cinsel ilişki pozu veren ünlü isim, takipçilerinin beğenisini bu sefer kazanamadı.