Esra Erol'u Daha Önce Böyle Görmediniz! Aralarındaki Benzerlik Çok Şaşırttı!

Esra Erol, sosyal medya hesabından öyle bir şey paylaştı ki görenler şok oldu kaldı. Ünlü isim, hayranlarına küçük dilini yutturdu. Bu benzerliği kimse beklemiyordu. ATV'de program sunan ünlü isme dair detaylar haberimizde yerini aldı. İşte Esra Erol hakkında bilinmeyenler...

Esra Erol'u Daha Önce Böyle Görmediniz! Aralarındaki Benzerlik Çok Şaşırttı!

27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

Esra Erol, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Ünlü isim, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Öyle ki adından söz ettiren bir hamlede bulundu. Kendisinin paylaştığı fotoğrafla birlikte yorumlar sel oldu aktı. Kimse bu detayı daha önceden fark edememişti. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak.

Esra Erol Şok Etti!

Ünlü isim, yaptığı paylaşımda kardeşi ile fotoğraf çekilmişti. Üstelik hem kardeşinin hem de oğlunun doğum gününü kutlarken paylaştığı fotoğraftaki benzerlik hiç beklenmiyordu. Kardeşi ile aralarındaki uyum dikkat çekmiş oldu. Daha önce hiç bu yönüyle adından söz ettirmeyen ünlü isim, özel hayatı ile zaman zaman adından söz ettirmekte.

Kardeşine Çok Benziyor!

Esra Erol'un kardeşi ile olan benzerliği sosyal medyada çok konuşuldu. İkilinin tıpatıp aynı olması kimi takipçileri sevindirdi. Yeni sezonda tekrardan ATV'de olacağı belirtilen ünlü isim, ne zaman ekrana gelecek merak ediliyor. Güncel detaylar yakında ortaya çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.