Eski Survivor All Star Yarışmacısı Sürgün Adası Hakkındaki Her şeyi İfşaladı!

TV8 programı Survivor All Star 2022, eski yarışmacıdan gelen itiraf ile tekrar gündemdeydi. Pek çok kişi, Survivor All Star'la ilgili ünlü ismin düşüncesini merak ediyordu. Ayşıl Özaslan'dan gelen itiraf niteliğindeki açıklama şok etti. Peki eski yarışmacı Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında neler söyledi?

Eski Survivor All Star Yarışmacısı Sürgün Adası Hakkındaki Her şeyi İfşaladı!

13 Şubat 2022 Pazar 18:26

Ayşıl Özaslan, TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star 2022'ye katılmıştı. 2007'deki Survivor macerasından sonra 15 yıl geçti. Geçtiğimiz haftalarda gösterdiği performans ve oylama neticesinde adaya veda eden isim oldu. Ancak kendisi, bu sene uygulanmaya başlanan sürgün adasına ilişkin yaptığı yorumla dikkat çekti. Kendisine gelen teklifi hızlı şekilde kabul ettiği ve bunun Survivor'un ihtişamlı dünyasından ötürü olduğunu söyledi. Survivor All Star programına ilişkin bilinmeyenler de bu sayede aktarıldı.

Survivor All Star'ı Övdü!

Survivor All Star dünyasının oldukça etkileyici olduğundan söz eden Özaslan, oradayken adadan ayrılmak istediğini ancak ayrıldıktan sonra da Survivor'a geri katılmak istediğini belirtti. Çok fazla işi olmasına rağmen kendilerini aradıklarında hiç düşünmeden Survivor'a katılma teklifini kabul etmişti.

Aydınlanma Yaşamış

Sürgün adasında kaldığı üç gün boyunca büyük aydınlanma yaşayan Özaslan, hayatın kıymetini anladığını ve sevdikleriyle vakit geçirmenin önemine değindi. Tüm bunlardan ötürü Survivor'un yeri kendisi için çok farklı.