Eşi Silahlı Saldırıda Ölen Ece Erken'den Üzücü Haber Geldi!

Ece Erken, eşinin hayatını kaybetmesinden sonra kameralara ilk kez gözüktü. Peki ünlü isim neler söyledi? Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesindeki perde arkası ortaya çıktı. Düzenlenen saldırıya ilişkin katil yakalandı mı? Suçlularla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ece Erken kameralara neler söyledi?

Eşi Silahlı Saldırıda Ölen Ece Erken'den Üzücü Haber Geldi!

7 Şubat 2022 Pazartesi 13:18

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra ilk kez kameralar karşısındaydı. Kendisinin nasıl görüntülendiği ve ne durumda olduğu merak edildi. Eşinin sahibi olduğu balık restoranına düzenlenen silahlı saldırıda Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetmişti. Alacak verecek mevzusunun büyümesi üzerine bu saldırının yapıldığı belirtildi. Tetiği çeken ve Ece Erken'in ölümüne neden olan kişinin ise yakalandığı ifade ediliyor.

Suçlu Yakalandı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan Kadir Yasak'ın yakalandığı bilgisi iletildi. Bunun yanı sıra bir gayrimenkul satışı için aracılık yapmakta olan Mahmutyazıcıoğlu, tarafların anlaşamaması ve 65 bin TL'lik alacak verecek olayı nedeniyle saldırıya maruz kaldığı kaydedildi.

Ece Erken İlk Kez Konuştu

Ece Erken, olaydan sonra kameralara ilk kez gözüktü. Katillerin yakalanmasını istediğini ifade etti. Yürümekte ve konuşmakta oldukça zorlandığı gözüken ünlü isim, konuyla ilgili çok fazla konuşmadı. Ünlü dostları ve kendisini sevenler ise onu yalnız bırakmadı.