Eser Yenenlerin Eşi Berfu Dolandırıldı! Berfu Yenenler Lim Tarafından Dolandırıldı!

Berfu Yenenler, yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Eser Yenenler'in eşinden gelen itirafla birlikte kimsenin beklemediği bazı olaylar yaşandı. Dolandırılma hikayesini duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Söz konusu gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. İşte Miss Turkey güzelinden itiraflar...

Eser Yenenlerin Eşi Berfu Dolandırıldı! Berfu Yenenler Lim Tarafından Dolandırıldı!

12 Haziran 2022 Pazar 20:32

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medyada ürettiği içeriklerle adından söz ettiriyor. Kimi zaman çeşitli programlara da katılan ünlü isim, yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirmekte. Dolayısıyla güncel gelişmelere de değinen Berfu Yenenler, bu sefer şok açıklamalarda bulundu. Nasıl dolandırıldığını anlattığında kimse inanmak istemedi.

Berfu Yenenler'i Kim Dolandırdı?

Berfu Yenenler, çiçekçiden yaptığı alışverişte nasıl fahiş fiyata çiçek aldığını açıkladı. Kendisini tanıyanların onu dolandırmaya çalıştığını belirtti. Anlattığı olayda ise "Geçtiğimiz günlerde bir satıcıdan çiçek almak istedim. Elime bir buket aldım ve fiyatını sordum. Adam '500 lira' dedi ama bence fiyatı en fazla 100 liraydı. Elime aldığım için de utandım geri bırakamadım." ifadesine yer verdi.

Miss Turkey 2015 Güzeli Seçilmişti

Öte yandan Berfu Yenenler'in Miss Turkey 2015 güzeli seçildiğini biliyoruz. Ünlü ismin adını bu şekilde ilk defa duyurduğunu belirtelim. Sonrasında ise özel hayatı ile de gündeme geldi ve Eser Yenenler ile olan evliliği popülerliğinin zirveye çıkmasında etkili oldu.