Eser Yenenler ve Bilgehan Demir Tartışmasının Ardı Arkası Kesilmedi! Bir Birlerine Ağzına Geleni Söylediler!

Eser Yenenler, kendisine ve eşi için "çirkin" yorumunu yaptığını düşündüğü Bilgehan Demir'e yanıt verdi. İki isim arasında gerilimli dakikalar yaşandı. Sosyal medyadan tartıştılar ve şimdi ise Eser'in konuya ilişkin nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Berfu ve Eser Yenenler çiftinin fotoğrafı çok konuşuldu.

Eser Yenenler ve Bilgehan Demir Tartışmasının Ardı Arkası Kesilmedi! Bir Birlerine Ağzına Geleni Söylediler!

11 Şubat 2022 Cuma 19:37

Eşi Berfu Yenenler ile bir dergide kapak olan Eser Yenenler, fotoğrafa gelen yorum karşısında iyice sinirlendi. Bilgehan Demir'in yaptığı yorum karşısında hızlı şekilde cevap veren ünlü isimler arasında gerilim yaşandı. Şimdi ise Eser Yenenler'in nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Peki Bilgehan Demir konuyla ilgili neler yazdı? Merak edilen tartışmaya dair detaylar ve Bilgehan Demir'in tutumu gözler önüne serildi.

Bilgehan Demir'den "Çirkin" Yorumu!

Bilgehan Demir, çiftin paylaşımına ''Giydiğiniz hiçbir kıyafet üzerine yakışmıyorsa daha çirkini giyin, yakışacaktır'' yorumunu yazdı. Bu yorum sonrasında pek çok kullanıcının kendisine tepki gösterdiği görüldü. Ancak asıl cevabın Eser Yenenler'den gelmesi şaşırttı.

Eser Yenenler'in Tepkisi Gecikmedi

Eser Yenenler, Bilgehan Demir'in çirkin temalı yorumu karşısında ''Yaptığınız hiçbir iş tutmuyorsa insanlara daha çirkin yorumlarda bulunun, o yorumlar tutacaktır'' yanıtını yazdı. Daha sonra Bilgehan Demir de "Kendinle karıştırma iş tutamama meselesini. 15 senedir boksta zirvedeyiz bekleriz. Gayet de güzel bir yorumdu benimki Eser. Neden alındın birader'' yazdı. İkili arasındaki tartışmanın şimdilik sona erdiği düşünülüyor. Çünkü Eser Yenenler daha fazla yanıt vermedi.