Eser Yenenler Kesenin Ağzını Eşi Berfu Yenenler'e Açtı! Eser Yenenler'in Hediyesi Dudak Uçuklattı!

Berfu ve Eser arasında geçen diyalog hem tepkiye hem de eğlenceli anlara neden oldu. Berfu Yenenler için alınan yüzük şok etti. Sevgililer Günü'nde binlerce TL harcayan Eser Yenenler, büyük tepki çekiyor. Peki yeni tektaş yüzüğü için ne kadar ödeme yapıldı? Türkiye bu haberi konuştu.

Eser Yenenler Kesenin Ağzını Eşi Berfu Yenenler'e Açtı! Eser Yenenler'in Hediyesi Dudak Uçuklattı!

15 Şubat 2022 Salı 14:59

Berfu Yenenler, sosyal medyada tektaş yüzüğünün küçük olmasıyla gündeme gelmişti. Üstelik yüzüğe ödenen paranın tektaşa göre oldukça ucuz olduğu da gözden kaçmamıştı. Küçük yüzük ile bir süre gündemde kalan Berfu Yenenler, bunun karşılığını 14 Şubat'ta aldı. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ünlü isim, yaptığı paylaşımla zafer elde ettiğini yazdı.

Yüzüğe Ne Kadar Ödendi?

Eski küçük yüzük için 2500 TL ödenmişti. Ancak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 85 bin TL'lik yüzük alındığı ortaya çıktı. Eser Yenenler'in rekor düzeydeki ödemesi dikkat çekti. Bu gelişmelerden sonra sosyal medya kullanıcıları yüzük hakkında yorum yapmaya başladı. Çift kimi zaman eleştiri alırken kimi zaman ise övgü dolu yorumlarla karşılaştı.

Takipçileri Tepkiliydi!

Bir yüzüğe bu kadar ödeme yapılıp yapılmayacağı konusunda tepkili olan takipçileri, hem Eser hem de Berfu Yenenler'e tepki gösterdi. BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Eser ise konuya ilişkin herhangi bir cevap vermedi. Bakalım önümüzdeki günlerde kendisine gelen eleştirilere kulak asacak mı?