Ersin Korkut Survivor 2022'de Neden Yoktu? Acun Ilıcalı ile Arası Bozuk mu?

Ersin Korkut'un Survivor 2020'den sonra Survivor 2022'de neden yer almadı merak edildi. Söz konusu gelişme ile beraber Acun Ilıcalı ile arasının bozuk olduğu iddia edildi. Peki ya yaptığı açıklamada nasıl bir ifadeye yer verdi? Ersin Korkut'tan gelen açıklama çok konuşulacak...

Ersin Korkut Survivor 2022'de Neden Yoktu? Acun Ilıcalı ile Arası Bozuk mu?

13 Temmuz 2022 Çarşamba 20:59

Ersin Korkut, Survivor 2020'de büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Sergilediği başarılı performans ile adından söz ettirmişti. Ancak sonrasında hiç beklemediği talihsiz sakatlıkla beraber yarışmaya devam edemeyeceği anlaşıldı. Şimdi ise kendisine sorulan soruları yanıtlıyor. Ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklamada bulundu. Survivor All Star 2022'ye neden katılmadığını belirtti.

Acun Ilıcalı ile Anlaşamamış!

Ersin Korkut, yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı ile anlaşamadığı için Survivor All Star 2022'ye katılmadığını belirtti. Anlaşmazlığın nedeni ise çok merak edildi. Açıklamasında  "All Star için teklif geldi ve 2 kere görüşmeye gittim. Benim yarıştığım Mert, Aycan ve diğerleri Acun Ilıcalı ile anlaşırken bir tek ben anlaşamadım. ifadesine yer verdi.

Survivor'a Katılması Bekleniyordu!

Öte yandan Ersin Korkut'un Survivor All Star 2022'ye katılması bekleniyordu. Ancak konuyla ilgili yaşanan gelişmede anlaşmazlık olduğu için yarışmada yer almadığı öğrenildi. Bakalım önümüzdeki yıllarda kendisini tekrardan yarışmada görebilecek miyiz belli olacak.