Erdoğan'dan Alişan ve Buse Varol'a Talimat! Buse Varol İse Yine Bildiğini Okudu..

Alişan ve Buse Varol'un boşanması beklenirken bir anda barışmaları şaşırtmıştı. Şimdi ise Emine Erdoğan faktörü üzerine konuşuluyor. Seyhan Soylu'nun söylediğine göre Emine Erdoğan ikiliyi konuşturup barıştırmış. Peki bu iddialar ne kadar doğru? Son dakika açıklaması olarak gündemdeki yerini aldı.

Erdoğan'dan Alişan ve Buse Varol'a Talimat! Buse Varol İse Yine Bildiğini Okudu..

17 Mart 2022 Perşembe 23:51

Seyhan Soylu'nun sunduğu programda şok sözler sarf edildi. Soylu, öyle açıklamalara yer verdi ki herkes şaşırdı. Çünkü Emine Erdoğan'ın da bu iddia kapsamında olduğu görülüyor. Alişan ve Buse Varol arasındaki sorunlar gündeme bomba gibi düşmüştü. İkilinin ayrılması beklenirken bir anda barışmaları şaşırttı. Hatta boşanacaklarına yönelik çeşitli iddialar gün geçtikçe artıyordu. İkilinin aynı evde yaşamadığı dahi iddia edilir hale gelmişti. Sonra bir anda birlikte poz vermeye ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya başladılar.

Emine Erdoğan Aracı mı Oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi olan Emine Erdoğan, Alişan ve Buse Varol'un barışması için çabaladı mı? Alişan ile konuştuğu ve onu ikna ettiği belirtiliyor. Yuvanın dağılmasını istemeyen Emine Erdoğan, tam da bu nedenden ötürü Alişan ile görüştü ve onu ikna etti.

Seyhan Soylu Açıkladı!

Seyhan Soylu'nun şok etkisi yaratacak açıklamaları ise çok şaşırttı.  Gündeme bomba gibi düşen bu haberden sonra herkesin gözü Alişan, Buse Varol ve Emine Erdoğan'a yöneldi.