Engin Altan Düzyatan Üzücü Haberleri Tüm Sevenlerine Duyurdu! Artık Oda Yok...

Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar dizisiyle birlikte oyunculuğu bırakabileceğini vurguladı. Bundan sonra yapımcılık yapmak istediğini belirtti. Peki oyunculuğu tamamen bırakacak mı? Barbaroslar dizisi sona mı erecek? TRT 1 dizisiyle ilgili güncel gelişmeler de merak edildi. İşte oyuncudan açıklamalar...

Engin Altan Düzyatan Üzücü Haberleri Tüm Sevenlerine Duyurdu! Artık Oda Yok...

8 Nisan 2022 Cuma 21:37

Engin Altan Düzyatan, şu sıralar oyunculuktan ziyade yapımcı kişiliği ile gündeme geliyor. Kendisini Barbaroslar dizisinde izliyoruz ancak y aşanan gelişmeler neticesinde oyunculuğu bırakabileceği iddia edildi. Peki ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? TRT 1 dizisinde sergilediğ i performans ile hayranlarının beğenisini kazanmakta. Aktif olarak da oyunculuğunu sürdürüyor. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki başarılı isim yakında oyunculukla bağlantısını kesebilir.

Diziden Sonra Oyunculuğu Bırakabilir

Engin Altan Düzyatan, oyunculuğu yakın zamanda bırakabilir. Özellikle de Barbaroslar dizisi bittikten sonra böyle bir karar alabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında ünlü oyuncu hangi işi yapacak diye soracak olursanız cevap ise oldukça belli. Yakında yapımcılık işi ile ilgilenebileceği bilinmekte. Hali hazırda ağırlık verdiği yapımcılık işi büyük dikkat çekmekte. Şimdi ise tüm dikkatini o yöne kaydırabilir.

Oyunculuk İçin Neler Söyledi?

Engin Altan Düzyatan, pek çok kişinin merak ettiği oyunculuğa dair öyle şeyler söyledi ki herkes şaşırdı. Kendisi oyunculuğu tam anlamıyla bırakmak istemiyor. Ancak bir süre ara verebileceğini belirtti. Dolayısıyla bundan sonraki süreç içerisinde oyunculuk ikinci planda kalacaktır.