Enes Batur'un Son Hali Şok Etkisi Yarattı! Yürümekte Dahi Güçlük Çekiyor!

Enes Batur'un başına gelenler şok etkisi yarattı. Kendisinin yürümekte güçlük çekmesi çok konuşulacak. Öyle ki son zamanlara damgasını vuracak bir harekete imza attı. Genel olarak dışarıda yürümeyi dahi arkadaş yardımıyla yaparken görüntüleniyor. İşte Enes Batur'un son hali...

Enes Batur'un Son Hali Şok Etkisi Yarattı! Yürümekte Dahi Güçlük Çekiyor!

19 Ağustos 2022 Cuma 20:06

Enes Batur'un son halini görenler şok oldu kaldı. Çünkü ünlü Youtuber'ın artık alkolik olduğu öne sürülüyor.  Sürekli olarak alkollü ve yürümekte güçlük çeken hali ile görüntülendiği belirtildi. Dolayısıyla kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Enes Batur'la ilgili merak edilenler yanıt bulacak.

Arkadaşlarının Yardımıyla Yürüdü

Mekan çıkışı görüntülenen Enes Batur, Tuğba Yılmaz'ın koluna girmesiyle birlikte güçlükle yürüyebildi. Daha sonra araçlarına binerek oradan uzaklaştılar. Tüm bu gelişmeler ışığında yaşanan detaylar gözler önüne serildi.

Hayranları Şaşırdı!

Öte yandan Enes Batur'un takipçileri kendisine çok şaşırıyor. Pek çok kişi gidişata anlam veremedi. Kendisinin sosyal medyada bir anda ünlü olması güç zehirlenmesi yaşadığı iddia ediliyor. Dolayısıyla kendisini alkole vermesi de gündemdeki yerini aldı. Bu konuda bir açıklama yapacak mı yakın zamanda göreceğiz. Ünlü isme dair detaylar haberimizde bulunmakta.