Enes Arıkan Açıklamaları Olay Yarattı! Emel Sayın'ı Bile Enes Arıkan Alt Ettiğini Açıkladı!

Kanal D’nin sevilen yapımları arasında yer alan Camdaki Kız filminde hayat verdiği Muzaffer karakteri ile beğenileri toplayan oyuncu Enes Arıkan, şimdilerde Benden Ne Olur? isimli sinema filmiyle adından söz ettiriyor. Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın başrollerinde yer aldığı film, geçtiğimiz hafta gösterime girmişti.

Enes Arıkan Açıklamaları Olay Yarattı! Emel Sayın'ı Bile Enes Arıkan Alt Ettiğini Açıkladı!

19 Ocak 2022 Çarşamba 14:42

Onedio platformundan gelen soruları sosyal medya hesabında yanıtlayan Arınkan, Benden Ne Olur? filmiyle ilgili şok eden bir itirafta bulundu. Yakışıklı oyuncu, ‘’Aslında hayali kahraman Emel Sayın’dı. Ben Emel Sayın’ın ayağını kaydırıp rolü kendime yazdırdım. Kendimi oynamak gerçekten çok eğlenceli. Fakat Enes’i filmde biraz karikatürize olmuş halde göreceksiniz.’’ dedi.

Enes Arıkan Hazal Kaya’nın Oyunculuğuna Hayran Kaldı!

Enes Arıkan sosyal medya hesabı üzerinden Hazal Kaya’nın oyunculuğuna hayran kaldığını da açıkladı. Ayrıca yakışıklı oyuncu, utangaç bir karaktere sahip olduğunu ve Hazal Kaya’nın sette çok arkadaş canlısı tavırlar sergilediğini de sözlerine ekledi. Arıkan, ‘’Yanımda biri olmadan asla bir yere gidemem, insanlar bana bakıyor diye çok utanıyorum. Bir ortama girdiğimde adapte olmak için çok uğraşıyorum.’’ dedi.

‘’Her Gün Çalışmam Gerekiyor’’

Hayranlarının sorularını yanıtsız bırakmayan Arıkan iş hayatı hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Yakışıklı oyuncu, ‘’Hiç yorulmuyorum. Her gün çalışmam gerekiyor. Bu sayede kafamı dinleyebiliyorum. Sadece sete sabah gitmek konusunda zorluk yaşıyorum. Daha star olursam sözleşmeme öğleden sonra şartı koyacağım.’’ açıklamalarında bulundu.