Ekin Mert Daymaz Boş Durmuyor! Aynı Anda Hem Dizi Hem Film Çekti!

Ekin Mert Daymaz'ın yeni dizisi ve filmi gösterime girmeye hazırlanıyor. Bir yandan Masal filmi diğer yandan Seni Kalbime Sakladım dizisiyle birlikte adından söz ettirecek. Başarılı oyuncunun hayat vereceği karakterler ortaya çıktı. İşte TRT 1'deki diziye dair bilinmeyenler...

Ekin Mert Daymaz Boş Durmuyor! Aynı Anda Hem Dizi Hem Film Çekti!

10 Haziran 2022 Cuma 12:41

Ekin Mert Daymaz, son dönemde Türkiye'nin popüler oyuncuları arasında yerini aldı. Ünlü oyuncu, öyle bir proje ile gündeme geldi ki hayranları bir anda merak etmeye başladı. Peki ya kendisi hakkında neler biliyoruz? Gündemdeki çeşitli gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Masal filminin afişi yayınlandı.

Masal Filmi Afişi Yayınlandı

Oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın başrolde oynadığı Masal filmine ait afişi de yayınlandı. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler tek tek yanıt buldu. Nilay Deniz ile başrolde oynayacak ve romantik hikayeye birlikte sahip çıkacaklar. Nehir ve Kaan arasında yaşanan gelişmeler gözler önüne serilecek.

Seni Kalbime Sakladım Dizisinde de Oynayacak!

Öte yandan yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Seni Kalbime Sakladım dizisi ile de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Oyuncunun sergilediği performans çok beğenilmişti. Şimdi ise yeni dizisinde bambaşka bir karaktere hayat verecek. Bakalım bu dizi de reyting rekorları kırabilecek mi?