Eda Taşpınar Paylaşımlarından Dolayı Sosyal Medya Yönetiminden Sansür Yedi!

Eda Taşpınar'ın yapmış olduğu cesur paylaşımlar şok etkisi yarattı. Pek çok kişi bu gelişmeleri beklemiyordu ancak ortaya çıktıktan sonra bir anda gündem oldu. Bikinisiz fotoğraf paylaştı ve kendince sansür uyguladı. Peki bu pozlar Instagram'ın gözünden kaçtı mı? İşte ünlü isme şok haber...

Eda Taşpınar Paylaşımlarından Dolayı Sosyal Medya Yönetiminden Sansür Yedi!

17 Mart 2022 Perşembe 21:12

Eda Taşpınar, iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kimi zaman takipçilerinin dikkatini çekse de kimi zaman ise övgü dolu yorumlar alıyor. Ancak bu sefer işler daha farklı ilerledi. Sıcak yerlerde tatil yapmayı sürdüren ve ülke ülke dolaşan Taşpınar, Instagram'daki paylaşımlarının sansür yemesiyle gündeme geldi. Paylaşımlarının kurallara ters olduğu gerekçesiyle Instagram tarafından sansürlendi. Haliyle kullanıcılar da bu durumu fark etti ve "ilahi adalet" olarak yorumladı.

Beğeni Yağmuruna Tutuluyor!

Eda Taşpınar'ın verdiği pozlar genellikle beğeni yağmuruna tutuluyor. Bu nedenle ünlü ismin yaptığı paylaşımlar çok sık takip ediliyor. Takipçi sayısı da her geçen gün artmakta. Dolayısıyla ünlü isim hakkında çeşitli iddiaların sonu da gelmiyor. Aşk hayatı ve çok daha fazlası sorgulanıyor.

Hesabı Kapatılmadı!

Öte yandan sansüre uğrasa da hesabı kapatılmayan Eda Taşpınar, paylaşımlar yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Şimdilik kendisi hakkında yeni bir gelişme yaşanmadı. Önümüzdeki günlerde yeni paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkacağı düşünülüyor.