Eda Taşpınar Açıldıkça Açılmaya Devam Ediyor! Eda Taşpınar'ın Fotoğrafı En Sonunda Sansürlendi!

Eda Taşpınar'dan gelen hamle büyük ses getirdi. Ünlü isim dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşım sonrasında Instagram tarafından sansüre uğradı. Genel olarak cesur paylaşımları ile nam salması nedeniyle tepki dolu yorumlar da alıyor. İşte son paylaşımı ve Instagram'ın fotoğrafla ilgili kararı...

Eda Taşpınar Açıldıkça Açılmaya Devam Ediyor! Eda Taşpınar'ın Fotoğrafı En Sonunda Sansürlendi!

19 Ağustos 2022 Cuma 21:51

Eda Taşpınar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Genel olarak üstsüz fotoğraflar paylaşan ünlü isim, sosyal medyada çok hızlı şekilde takipçi kasmakta. Son olarak yaptığı paylaşımlarından biri sansüre uğrayınca herkes şok oldu kaldı. Sosyal medyanın dikkat çeken ismi ile ilgili merak edilenlere yanıt veriyoruz.

Eda Taşpınar Şaşırttı!

Eda Taşpınar, sosyal medyadaki bir paylaşımının sansür yemesi üzerine hem şaşırdı hem de şaşırttı. Ünlü ismin başına gelen bu detay, takipçiler tarafından yorumlandı. Pek çok kişi, "Instagram bile sana dayanamadı" şeklinde yorumlar atıyor. Dolayısıyla ünlü isme dair çeşitli ifadelere yer verdi.

Kendi Sansürünü Kendisi Yapıyor

Eda Taşpınar, normalde paylaşımlarında kendi kendine sansür uygulamasıyla tanınıyor. Kimi zaman bir fincan kahve kimi zamansa şapka koyarak sansür uygulayan fenomen isim, şu sıralar bizzat Instagram tarafından sansüre uğruyor. Dolayısıyla bu paylaşımlarının sansüre uygulaması konusunda bir hamle yapacak mı merak konusu haline geldi.