Eda Ece Yasak Elma Dizisini Bırakarak İtalya'ya Yeni Dizi Çekimi İçin Gitti!

Yasak Elma'nın güzel ismi Eda Ece, bir anda İtalya'ya uçtu. Hayranları tatil için gittiğini sansa da gerçek çok başka. Disney Plus'ta hangi projede yer alacağı merak ediliyordu. İşte ünlü isimle ilgili son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Eda Ece İtalya'da dizi mi çekecek?

Eda Ece Yasak Elma Dizisini Bırakarak İtalya'ya Yeni Dizi Çekimi İçin Gitti!

17 Haziran 2022 Cuma 18:40

Yasak Elma dizisindeki başarılı performansı ile bilinen güzel oyuncu Eda Ece, dizi sezon finali yaptıktan sonra soluğu İtalya'da aldı. Hemen öncesinde Disney Plus'ın lansman gecesine katıldığı biliniyor. Oyuncunun İtalya'ya tatil amaçlı mı yoksa iş amaçlı mı gittiği merak konusu haline geldi.

Soluğu İtalya'da Aldı!

Eda Ece'nin bir anda İtalya'dan fotoğraf paylaşması herkesi şaşırttı. Başarılı oyuncunun neden burayı tercih ettiği çok soruluyor. Son dönemde İtalya'daki Türk dizi ve oyuncu sevgisi önemli ölçüde arttı. Bu nedenle oyuncunun yeni bir proje için mi gittiği sorusu soruluyor.

Tatil mi Proje mi?

Oyuncu dizi veya film çekimleri için bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla kendisinin diziden ziyade tatil için gittiği ihtimali çok daha yüksek. Henüz bir açıklama olmadığı için bu konuda netlik sağlanabilmiş de değil. Yine de Yıldız karakteri ile milyonların yüzünü güldüren Eda Ece, yeni sezonda Yasak Elma'da oynamaya devam edecek. Tüm bunların yanı sıra ünlü ismi Disney Plus projesinde de göreceğiz.