Ece Yörenç Eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u Sosyal Medyada Yerden Yere Vurdu! Kıvanç Tatlıtuğ Hayranları Yorum Yağmuruna Tuttu!

Türkiye’nin başarılı aktör oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı ara sıra kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabında yaptığı fotoğraf paylaşarak hayranlarıyla da özlem gideriyor. Süreç içerisinde yaptığı bir paylaşım adeta olay yaptı. Yaşanan olayda ne üstüne olay oldu? Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı paylaşım detayı haberimizde paylaşıldı.

Ece Yörenç Eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u Sosyal Medyada Yerden Yere Vurdu! Kıvanç Tatlıtuğ Hayranları Yorum Yağmuruna Tuttu!

3 Şubat 2022 Perşembe 22:49

Kıvanç Tatlıtuğ son paylaşımını eşi Başak Dizer tarafından çekildi. Çektiği fotoğraf sosyal medya üzerinden paylaşan oyuncuya yorumlarda geldi. Ünlü senarist Ece Yörenç paylaşıma yorum yaparak “Bi de yakaşıklı olsaydın keşke” dedi. Bunun üzerine de adeta patlama yaşandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Paylaşımına Büyük İlgi

Yaptığı paylaşım sonrasında hem beğeni hem de yorum olarak gündeme taşındı. Gelen yorumlardan bazıları olarak Tamam reis ölene kadar yakışıklı ol!’, Bu yaşta bu kadar yakışıklı olmaya gerek var mı?’, ‘Yaşlanmaya niyetiniz var mı Kıvanç Bey’ şeklinde yorumlar atıldı.

Instagram hesabında 3.7 milyon takipçiye sahip olan ünlü oyuncu yaptığı projelerle birlikte ön planda yer alıyor. Herhangi bir projede yer almayan oyuncu, hayranları tarafından da takip ediliyor. Eşi Başak Dizer hamile olmasından dolayı bir süre ekranlardan uzakta kalan oyuncu süreci de değerlendiriyor. Ayrıca mutlu çift erkek çocuk beklemesinden dolayı da hayranları tarafından da sevinçle karşılanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Instagram Adresi

Kıvanç Tatlıtuğ Instagram adresi olarak @kivanctatlitug olarak yer alıyor.