Ece Seçkin'den Açıklama Geldi! Konserde Yüzüne Telefon Fırlatan Kişiyle İlgili Konuştu!

Şarkıcı Ece Seçkin'in suratına konser esnasında akıllı telefon fırlatıldı. Yaralanan ünlü isim, konseri yarıda kesti. Daha sonra yapılan açıklamalarla birlikte konser devam etti. Ünlü isme saldırıda bulunan kişiye büyük tepki gösterildi. Sırf akım için ünlü sanatçıyı yaralayan kişinin akli dengesinden şüphe edildi.

Ece Seçkin'den Açıklama Geldi! Konserde Yüzüne Telefon Fırlatan Kişiyle İlgili Konuştu!

31 Temmuz 2022 Pazar 23:00

 

Ece Seçkin, konserde saldırıya uğradı. Bir dinleyicisinin kendisine sırf gösteriş olsun diye telefon fırlattığı tespit edildi. Bu gelişmeden sonra ünlü isim yaralandı. Eğer kolu ile müdahale edip kendini savunmasaydı yüzüne gelebilirdi. Kendisinin ifadesine göre gözünün çıkma olasılığı dahi varmış. Dolayısıyla bu gelişme büyük tepki çekti. Telefonu fırlatan kişi ile ilgili çok fazla paylaşım yapıldı. Konser yarıda kesildi ve bir süre sonra devam etti. Ece Seçkin'in açıklamaları gündeme geldi.

 

Ece Seçkin Yaralanmayı Paylaştı!

Ece Seçkin, yaptığı açıklama ile vücudundaki yarayı paylaştı. Pek çok kişi fotoğrafı görünce şok oldu. Yaptığı açıklamada ise  "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 1o metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" ifadesine yer verdi.

Hayranları Geçmiş Olsun Dedi

Ece Seçkin'in başına gelen bu gelişme ile birlikte hayranları kendisine yoğun desteğini gösterdi. Bu olayla birlikte konserlerdeki bazı saçmalıkların artık sona ermesi beklenecek.