Ece Ronay Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki.. Şimdi Ortam İyice Gerildi..!

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı çirkin paylaşımlar ile gündeme geldi. Bunun ile birlikte Mehmet Bilir ile evlenen Ece Ronay son paylaşımı ile adeta olay oldu. İşte haberin tüm detayları...

Ece Ronay Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki.. Şimdi Ortam İyice Gerildi..!

4 Haziran 2022 Cumartesi 22:54

Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle gündem olan Ece Ronay sevgilisi ile evlendi. Bunun ile birlikte yaptığı son paylaşım ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ece Ronay Yine Gündem Oldu..

Şarkıcı Ece Ronay iddialı hamilelik pozları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiye göre ünlü isim “Aşkitoşkom” ismiyle kayıtlı bir aramayı da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu paylaşımın altına ise  “İşte böyle ararsın ne oldu senin metres bir ben etmedi di mi?” yazdı. Böylece magazin gündemi çalkalandı. Ece Ronay’ın kimi kast ettiği merak söz konusu oldu. Bunun ile birlikte ünlü isim tarafından yapılan bu paylaşımın nedeni de sorgulandı. Ece Ronay tarafından yapılan bu paylaşımın eşine hitaben yapılıp yapılmadığı merak söz konusu olurken, bu paylaşım ağızları adeta açık bıraktı. Ünlü şarkıcı Ece Ronay’ın takipçileri ise bu konuya anlam veremediklerini söyledi. Paylaşımın muhatabı ise merak söz konusu oldu.