Ece Erken'in Mal Kaçırma Açıklamasına Şok Tepki Geldi!

Ece Erken, son zamanlarda magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatından sonra mal varlığı ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki tartışmaya Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi de girdi. Yaptığı açıklama ile birlikte işler iyice karıştı.

Ece Erken'in Mal Kaçırma Açıklamasına Şok Tepki Geldi!

31 Temmuz 2022 Pazar 18:58

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mal varlığının kaçırıldığı iddiası gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Bu noktada abisinin işaret edildiği belirtilmişti. Ece Erken'in açıklaması ise şaşırttı. Kendisinin ifadeleriyle birlikte meydana gelen gelişmeler gözler önüne serildi. Sürekli olarak tehdit edildiğini söyleyen Ece Erken, herkesi şaşırttı. Ünlü isim, öyle bir açıklama yaptı ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi.

Ece Erken'den Açıklama Gelmişti

Ece Erken, yaptığı açıklamada "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım!"  ifadesine yer verdi. Dolayısıyla mal kaçırma iddiaları ve çeşitli tehditlerle ilgili bazı ifadelere yer verildi.

Eski Eş Yanıtladı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli ise önemli bir yanıt verdi. Açıklamasında "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" diyerek Mahmutyazıcıoğlu'nun abisini savunmuş oldu.