Ece Erken'in 3 Yıl 9 Ay Hapsi İsteniyor! Kerimcan Durmaz Hiç Acımadı!

Kerimcan Durmaz, Ece Erken'in hakkında "İnanın cinsiyetini bilmiyorum. Makyaj yapan bir erkek. Cinsiyetin ne olduğu belirsiz" demesi üzerine dava açtı. Hakaret davasında 3 yıl 9 ay hapsi isteniyor. Ece Erken'in savunması ise çok konuşulacak. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

Ece Erken'in 3 Yıl 9 Ay Hapsi İsteniyor! Kerimcan Durmaz Hiç Acımadı!

22 Temmuz 2022 Cuma 20:10

Kerimcan Durmaz, Ece Erken'in hakkında cinsiyetine yönelik ifadeleri ve hakaretvari olduğu iddia edilen söylemleri nedeniyle hapis istemiyle dava açtı. İddialar doğrultusunda kendisine söylenen sözler tutanakta yerini aldı. Hakaret olduğu belirtilen ve bu nedenle dava açıldığı yönünde açıklama yapan Kerimcan Durmaz tarafı, Ece Erken'in 3 yıl 9 ay hapis ile yargılanmasını istiyor. Peki ya Ece Erken, ifadesinde nasıl bir savunma yaptı?

Ece Erken İfade Verdi!

Ece Erken, ifadesinde "İnanın cinsiyetini bilmiyorum. Makyaj yapan bir erkek. Cinsiyetin ne olduğu belirsiz" sözleri için farklı bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada büyük tepki çekmişti. Verdiği ifadede ise eleştiri yaptığını söyledi.

Uçaktaki Görüntülerine Tepki Göstermiş!

Öte yandan Ece Erken, Kerimcan Durmaz'ın uçaktaki uygunsuz görüntülerinin Türk örf ve adetlerine uygun olmadığı gerekçesi ile tepki gösterdiğini söyledi. Bunu ise sınırları aşmadan yaptığını ifade etti. Dolayısıyla mahkeme nasıl sonuçlanacak yakında göreceğiz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını en kısa sürede öğrenmeyi umut ediyoruz.