Ece Erken'den Üzücü Açıklama Geldi! Ece Erken Sunuculuğu Bırakıyor mu?

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra bir süredir ortalıkta yoktu. Ancak şu sıralar ekrana döneceği ve sunuculuk yapacağı iddia ediliyor. Peki Ece Erken bu iddialara karşı neler söyledi? Ünlü isimden yeni bir proje geliyor mu?

Ece Erken'den Üzücü Açıklama Geldi! Ece Erken Sunuculuğu Bırakıyor mu?

19 Mart 2022 Cumartesi 20:36

Birkaç ay öncesinde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken, büyük acı yaşıyor. Uzun zamandır yas tutan ünlü isim, kameralara yakalandı. Kendisi hakkında bazı sorular soruldu. Yaptığı açıklamalarla tekrar dikkat çekti. Ünlü isim ekranlarda sunuculuğa devam edecek mi? Hatırlanacağı üzere kendisi sunuculuk yaparak ün kazanmıştı. Üstelik zamanında dizi ve filmlerde de rol alarak adından söz ettirmişti.

Sunuculuk Yapacak mı?

Sabah kuşağı programlarında sunuculuk yaparak mesleğine devam edeceği belirtiliyordu. Ancak kendisinden konuya dair bir açıklama gelmedi. Üstelik bir süre ekranlarda gözükmek yerine dinleneceğini ifade etti. Bu gelişme sonrasında izleyiciler kendisinden haber bekliyordu.

Açıklamaları Üzmüştü

Şu an için kendini kötü hissettiğini vurgulayan Ece Erken, "Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum'' sözlerine yer vererek durumunu özetlemişti.